Thursday, September 13, 2012

In-spire, Florø, på under et år...


28 november 2011 åpna In-spire i Florø. 

Det var tid for julekos, og det var ingen tvil om at det var en perfekt tid å starte butikk på :-) Vi hadde fine og gode måneder i Torggata 4, men når det meldte seg et lokale som var enda større enn det vi hadde, og i et koselig gammalt kvitt hus med inngang både fra markegata og strandgata, så vart fristelsen for stor...


 Det var litt å gjøre i det nye lokalet, og vi hadde stengt ei veke fra vi flytta til vi åpna i nytt lokale igjen.

Det var gule vegger og grønt vegg-til-vegg-teppe i begge "etasjene", og det var kun små vindu vendt mot markegata. Nytt gulv på "hovedplan" og veggene har blitt kvite :-)


Og de fem små vinduene har blitt til 2 store og 3 små :-) 10 mars 2011 åpna vi i strandgata 46. 


 

  


       

 

Siste nytt i butikken nå er en liten "klesavdeling" der vi har fått inn klær fra Sisters Point og Cream til dame, og Creamie og My Cinnamon Girl til barn :-)


Vi går et steg hit, og et steg dit, men håper og tror vi går i riktig retning. Vi har fantastiske gode kunder, og det er dere, alle som en, som har forma butikken som det den har blitt :-) Vi er utrolig takknemlige for alle innspill, alle tilbakemeldinger og alt av ris og ros. 


No ser vi fram, og gleder oss til, en fin høst- og julesesong. Snart får vi varer fra Lisbeth Dahl i butikk, og det gleder vi oss til. Vi har lagt inn ei stor bestilling som kjem i butikk om ikkje for lenge. Gled dere, der er det mykje fint ;-) 

Ønsker dere en fin torsdags kveld! 

No comments:

Post a Comment