Friday, May 11, 2012

Diederich lys

Hei og god fredagskveld! 

Tenkte å lage et lite blogginnlegg om lysene vi selger i butikken, nettopp fordi de er så bra at de fortjener det. Vi har brukt lang tid på å finne en leverandør som leverer gode lys med god kvalitet i et stort fargespekter. Med Diederich sine lys får vi full pakke :o)


Diederich lys er det eldste eksisterende lysstøperi i Danmark, og har holdt på siden 1965.
Lysene fra Diederich har høy kvalitet, lang brennetid, de er rentbrennende og godt dokumentert råstoff.  
De kommer i et stort fargespekter med de mest nydelige farger.


Lysene er 100% eksklusiv kvalitet parafinvoks. Alle veiker er produsert av den fineste bomull og i en nøye tilpassa dimensjon for å sikre optimal forbrenning av lysene. 

Kubbelysene er produsert gjennom "kaldt komprignering", en prosess der parafinen granulatet blir trykket sammen med en opptil to-tonns trykk. Denne ekstremt harde komprimeringen sikrer en rekord brenntid som slår alle konkurrentene.

Ingen av lysene er farget hele veien gjennom. Fargene er oppløst i en spesiell voks, der smeltepunktet bare er nokre få grader høgre enn kjernen i lyset, og lysene er over-dyppet med denne voksen to ganger, noe som sikrer optimal forbrenning, samtidig som det reduserer risikoen for at voksen renner. Denne metoden reduserer også soting! :-)

 
Må òg legge til at Diederich sine lys er like fine uten flamme, som med. Det er en utrolig fin form på de, og de lengste vi har i butikken er 40 cm høye. Kjempelekre! Spesielt på denne årstiden det ikkje blir tent så mykje lys er det fint at dei og er fine uten flamme ;o)

Har du prøvd Diederich sine lys?

Ha en fin fredagskveld, og riktig god helg!

Hilsen Cecilie, In-spire

No comments:

Post a Comment