Saturday, May 19, 2012

Marseille-serien fra Durance


Fantastiske durance har mange forskjellige serier.
En av seriene er Marseille serien 
 
Phenoxyethanol fri
♥ Ikke testet på dyr
Paraben friMarseille serien er bygget på lange franske tradisjoner. Såpen er mild og kjent for å inneholde pleiende oljer som gjør huden myk etter bruk. Såpen ble i sin tid brukt til både kroppsvask og klesvask. 

For å kunne kalle en såpe for Marseille såpe stilles det krav til hvordan man fremstiller såpen og hva den inneholder. Hovedbestanddelen i Marseille såpe er vegetabilske oljer som olivenolje og kokosolje. Såpen blir deretter tilsatt eteriske oljer for å gi den delikate aromaen. Såpen produseres ved kaldkoking i Calderon-kjeler. Kaldkoking betyr at såpen ikke varmes opp til over en viss temperatur, for å bevare de pleiende egenskapene i oljene.  


Det finnes flytende såpe både i 300 ml og 750 ml. I butikken inne no har vi de tre til høyre; oliven, lavendel og appelsin. Like gode alle som en!

Disse duftene er tradisjonelle dufter fra parfymemakerene Grasse (Provence). Såpen inneholder naturlig glyserin som gjør den spesielt godt egnet for tørr og sensitiv hud, samtidig som den bevarer hudens naturlige fuktighetsbalanse.

Såpen rengjør huden skånsomt og etterlater en frisk og ren duft. Bruk den gjerne som flekkfjerner, vask av baby-tøy, og til ull og silke. 95% naturlige ingredienser og 95% biologisk nedbrytbar. Durance har også produsert håndkrem i Marseille serien. Håndkremen har de samme pleiende og velgjørende egenskapende som Marseille såpen. Håndkremen har vi også i lavendel, oliven og appelsin.

Marseille håndkrem fra Durance er en lett og nærende krem som virker beskyttende og pleiende på hendene. Kremen inneholder fuktighetsgivende vegetabilske oljer og trekker lett inn i huden.

Inneholdet av eteriske oljer fra Durance sin egen parfymør i Grasse (Provence), gir huden en delikat duft.

95% naturlige ingredienser
95% biologisk nedbrytbarHa en nydelig dag!

Hilsen Cecilie, In-spire

No comments:

Post a Comment