Tuesday, April 23, 2013

Samantha Holmes


Gooood morgen, og god onsdag :-)

Når vi var i Oslo på innkjøp greide vi rett og slett ikke gå forbi disse herlige produktene fra Samantha Holmes... De var bare FOR deilige og bra til å la være :-) Håper dere liker! 

Samantha Holmes tøfler til barn Superdeilige tøfler fra Samantha Holmes, laget av alpakka og merino ull med semsket såler. Håndlaget i peru. Perfekt dåpsgave :-)

(Vær oppmerksom på at alpakkaer ikke blir drept for pelsen deres. Alpakkapelsen er hovedsakelig fra baby Alpakka - eller "Cria" - som har dødd av naturlige årsaker som de svakere dyrene ofte omkommer i den harde andinske vinteren.)

Disse har vi tatt inn noen få par av, så vil du sikre deg et par må du være rask :-) Kommer i str. 23-25, de finner du ved å klikke HER, og str. 26-28, de finner du ved å klikke HER


Samantha Holmes votter til barn 

(Vi har desverre ikke vottene i hvit som på bildet, de kommer i samme farge som tøflene ovenfor, men minst like fine ;))

Vakre håndlagde babyvotter. Laget av babyalpakka og merino ull med semsket såler. Koselig, deilig og bedårende. Holder de små fingre varme, og er også vanntett! Perfekt dåpsgave dette også. Gode og varme votter er gull verdt :-)

Disse har vi i størrelse 2-4 og 4-7 år, kr 569. Du finner 2-4 år ved å klikke HER og 4-7 år ved å klikke HER


Jerseyknit Alpakka reisesjal fra Samantha Holmes En designklassiker! Dette deilige skjerfet kommer i str 90x190cm, rullet i en matchende bag med en snor, fin til å bruke som en liten reise pute. Med en deilig lys blanding av baby Alpaca (70%) og Bambus fiber (30%), er sjalet silkemykt, hypoallergenic - allsidig for alle anledninger, men ideelt på lange flyreiser, på ferie, i bryllup, hagefester ... Dette sjalet er like brukbart vinter som sommer, snurret rundt halsen eller løst over skuldrene. Den lille vesken beskytter det når du ikke bruker det :-) Også fint å bruke som et lite babyteppe.

Skjerfet har vi i en nydelig lys brunfargene, en nyanse lysere enn Oyster (øverste bildet helt til venstre) og så har vi en mørk brunfarge som heter Taupe (nederste bildet, helt til venstre). To lekre farger... Den lyseste finne du HER og den mørkeste finner du HER.

Tøfler fra Samantha Holmes 
Kabelstrikk "Slipperboots" foret med Merino Fleece. Håndlagde tøfler, foret til tærne i merino fleece for  god komfort. De har semsket såler og en tykk kabelstrikke utvendig. En luksuriøs gaveide, likie fin til menn som kvinner :-) 

Disse har vi i str 39-41. De finner du ved å klikke HERØnsker dere en god dag videre.

Hilsen damene på In-spire


No comments:

Post a Comment