Friday, April 19, 2013

Våre tre beste gavetips

Hei kjære gode kunder :-)

Vi får mer og mer produkter inn i nettbutikken om dagen, og det er veldig gøy. Vi får god respons, og det er kjekt dere liker det. Vil i dag gi dere topp fem beste gavetips, og dere finner alt i nettbutikken.

Skal du handle gave til en venn så hjelper vi deg gjerne uten ekstra kostnad. Vi pakker fint inn, skriver et hyggelig kort for deg, og sender direkte til mottaker. Husk å oppgi gavens mottaker i kommentarfeltet dersom du ønsker denne tjenesten.

 Gratis frakt og 14 dagers fri returrett!

-

1. Dusjsåpe og bodylotion fra Durance 


Dette er uten tvil noen av våre bestselgere. 

Bodylotion fra Durance har en fantastisk konsistens og vegetabilske ingredienser. Innholdet av mykgjørende naturlig glyserin, druekjerneolje, søt mandelolje samt vitamin E er pleiende og har anti aldringseffekt på huden. Kremen trekker lett inn i huden, er fuktighetsgivende og gjør huden silkemyk og bløt


Dusjgelen er bare helt fantastisk. Innholdet av sukker-ekstrakt, olivenolje, kokos og mandelolje gjør at såpen vasker mildt og skånsomt uten å ødelegge hudens egen fuktighetsbalanse. Naturlig glyserin gjør at såpen skummer godt og etterlater en nydelig duft på huden.Begge deler er 300 ml, og fritt for paraben og phenoxyethanol. 
Durance sine produkter er ikke dyretestet! 

Finnes både med lavendelduft og roseduft. Lavendel finner du HER og rose finner du HER.
2. Lavendel Duftlys fra Durance ♥ Håndlagde duftlys, laget med høykvalitets voks og uten bly i enden av veken. La lyset brenne i minimum 1 time, for å utnytte voksen best mulig og for å hindre at lyset brenner skjevt. En delikat duft av Durance sin egen parfymør i Grasse (Frankrike). Brennetiden ca 40 timer.

Av hensyn til miljøet bruker ikke Durance bly i sine lys. Blyet blir vanligvis plassert i bunnen av lyset slik at veken blir holdt på plass. Durance har valgt å putte veken ned i glasset for hånd. Noe som gjør at det kan ligger igjen et lite lag stearin i bunnen av glasset når lyset er brent ned.


En eksklusiv gave til en venn eller deg selv :-) Lavendel duftlys finner du HER. 

3. Servise fra PIP Studio 


Ingenting er mer spesielt å drikke av en enn kopp fra en god venn. Disse herlige porselenskoppene fra nederlandske PIP Studio finnes i flere forskjellige farger og mønster. Her trenger en ikke nødvendigvis samle til 12, det er like fint å mikse og matche, gjerne med et par i hver farge :-)

Denne koppen finner du HER. Resten av utvalget vårt kan du se HER

-

Håper tipsene var nyttig, enten du trenger en gave til ei veninne, ei tante eller deg selv :-)

Ha ei riktig god helg. 

Hilsen damene på In-spire

No comments:

Post a Comment